Menu van 14 oktober tot 20 oktober 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

14

oktober

Kippensoep met curry en kokosmelk

Herdersgebraad met picklessaus

Gebakken bloemkool

Gebakken aardappelen met frescokruiden

Parijzerworst

 

Dinsdag

15

oktober

Crecysoep

Gebakken worst met gecarameliseerde ajuinringen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Filet de saxe

Woensdag

16

oktober

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip in groene velouté met wortel

groene selder en prei

Frietjes

Versierde tonijnsalade

Donderdag

17

oktober

Peterseliesoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Gebakken bloedworst

 met ajuinringen

Vrijdag

18

oktober

Seldersoep

Verse vis in een sausje met zure room

en venkelreepjes

Bladspinazie in de room

Kookaardappelen – puree

Weense worstjes met mosterd

Zaterdag

19

oktober

Crème florentine

Kalfsblanket  ‘marengo’

(tomaat en champignons)

Wortelblokjes met tijm en ajuin

Kookaardappelen – puree

Abdijpaté

 met ajuinconfituur

Zondag

20

oktober

Pompoenroomsoep

Eendenbil à l’orange met grand marnier

en sinaasappelsap

Boontjes met ajuin

Rösties in de oven

Franse Camembert

met sandwich