Menu van 30 september tot 6 oktober 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

september

Tomatensoep

Kippenbil met verse dragonsaus

Gegratineerde bloemkool

Puree met zure room

Kippewit met tuinkruiden

 

Dinsdag

1

oktober

Komkommersoep met kruiden kaas

Zuiders stoofpotje ‘all’italia’ met zongedroogde tomaat en basilicum

Jonge wortel met citroen en tijm

Krokketje voor bistro en langste tafel

Vers gehakt

Woensdag

2

oktober

Preisoep

Ardeense burger met gefruite ui en spek

Rabarbercompote

Landelijk gebakken aardappelen

Krabsalade met avocado en platte kaas

Donderdag

3

oktober

Wortelsoep

Kalkoenrollade met druiven en witte port

 Courgetten en tomaat in lookjus

Aardappel in de oven met grof zeezout en rozemarijn

Gegratineerde macaroni met hesp en kaas

Vrijdag

4

oktober

St. Germainsoep

Gebakken vis met kerstomaat en kappertjes

Waldorfslaatje met vinaigrette

Frietjes

Gerookte bacon

Zaterdag

5

oktober

Ajuinsoep met gemalen kaas

Bretoens gebraad met roquefort

Bladspinazie in de room

Kookaardappelen – puree

Parijzerworst

Zondag

6

oktober

Pompoensoep met kokosmelk

Rundstong in getomateerde madeirasaus

Boontjes met pijpajuin

Kroketten

Kaas

‘Port salut’ met sandwichen