Menu van 19 november tot 25 november 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

november

 

Rode bietensoep

Herdersgebraad met blackwellsaus

Mini spruitjes met hoeveboter

Aardappel tartiflette

Bierworst

Dinsdag

20

november

Kervelsoep

Gehaktballetjes met italiaanse saus

Provençaalse groeten met look

Pasta

Appelpaté

Woensdag

21

november

Tomatensoep

Rosbief met bearnaisesaus

Gebakken witloof

Landelijke aardappelen met spek

Versierde tonijnsalade

Donderdag

22

november

Bloemkoolsoep

Kippenbil met franse kruidenkaas

Erwtjes met peterselie en ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Spiegelei

Vrijdag

23

november

 

Crecysoep

Gebakken vis met blanke botersaus met bieslook

Waaier van cruditeiten met dressing

Frietjes

Hesprolletjes met mimosagroenten

Zaterdag

24

november

Ajuinsoep met gemalen kaas

Irish stoofpot met rundsvlees en guinness

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Kip in cocktail

Zondag

25

november

Pompoencrème

Orloffgebraad met groene peperroom

Gebakken champignons met look

Verse kroketten

Flandrien kaas met boerenpistolet