Menu van 16 september tot 22 september 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

september

Champignonsoep

Kalkoenpavet met rozijn, gemarineerd in cognac

Jonge wortel met tijm

Krokante lucifer-aardappelen

Americain

préparé

 

Dinsdag

17

september

Komkommercrème

Ardeens gebraad met romige archiduc

 Gesauteerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen -puree

Provençaals kalfsbrood

Woensdag

18

september

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip in blanke bouillon met wortel, prei en groene selder

Rijst

Champignonworst

Donderdag

19

september

Romige soep van pompoen en zoete aardappel

Varkenswangetjes met Rodenbach

 Warme tomaat met provencaalse kruiden

Frietjes

Zalmsalade

Vrijdag

20

september

Preisoep

Koude schotel met nieuwe hollandse maatjes

Zomerslaatje met dressing

Nieuwe aardappel met lookboter

Hoofdvlees met mosterd

Zaterdag

21

september

Wortelsoep

Gebakken worst met gecarameliseerde ajuin

Appelcompote

Kookaardappelen – puree

Zomers

Kippeslaatje met groene tuinkruiden

Zondag

22

september

Witloofsoep

Kalfsgebraad ‘ fine champagne’

Trio van geroosterde groenten

(broccoli,champ,courgette)

Kroketten

Kaas

‘Nazareth’

met ovenkoek