Menu van 2 september tot 8 september 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

september

Komkommersoep

Gebakken kippenbil met cognac en sinaas

Jonge wortel met pijpajuin

Kookaardappelen – puree

Hespenworst

 

Dinsdag

3

september

Tomatensoep

Jagersgebraad ‘ quattro fromaggi’

Gestoofde erwtjes

Landelijk gebakken aardappelen

Frietjes

Gerookte kalkoenham

Woensdag

4

september

Edelpreisoep

Versierde schotel met americain preparé en remoulade

Zomerslaatje met Griekse yoghurt

Frietjes

Leverworst

Donderdag

5

september

Crecysoep

Gebakken rosbief met béarnaise

Gegratineerde bloemkool

Kookaardappelen – puree

Gebakken witte pens met ajuinringen

Vrijdag

6

september

Parmentiersoep met kruidenkaas

Gesauteerde vis met waterkers-mousseline

Tomatensalsa met kappertjes

Aardappel in de oven met grof zeezout en rozemarijn

Koude rijstsalade met tonijn, ei, tomaat en boontjes

Zaterdag

7

september

St. Germainsoep

Rundsstoofpotje met honing en balsamicojus

Krokant gebakken witloof

Kookaardappelen – puree

Kaas

‘Maredsous’

Zondag

8

september

Aspergesoep

Gebraiseerde kalkoenborst met geconfijte kerstomaat en ricotta

Gecarameliseerde ananas

Kroketten

Italiaanse kruidenham met cavaillon en zachte broodjes