Menu van 19 augustus tot 25 augustus 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

augustus

Bloemkoolsoep

 Lamsnavarin met broodkruim, mosterd en rozemarijn

Gebakken witloof

Couscous met rozijnen

Gehakt

 

Dinsdag

20

augustus

Parmentiersoep

Kipescaloppe’ zoetzuur’ met sausje van verse ananas

Knolselder in de room

 Rijst

Vissalade

Woensdag

21

augustus

Chickensoep

Runderstoofpotje op z’n Frans

(olijven, look, citroen)

Warme tomaat met Provençaalse kruiden

Rozemarijn-aardappelen

Pastaslaatje met jonge gouda en selder

Donderdag

22

augustus

Groentensoep

Haantje in de rode wijn

Provençaalse groenten met look

Frietjes

Omelet

Vrijdag

23

augustus

Komkommersoep

Bouillabaisse van vis met rouille

Broccoli met hoeveboter

Puree met verse bieslook

Assortiment

charcuterie

Zaterdag

24

augustus

Knolseldersoep

Gebakken worst met gecarameliseerde ajuinringen

Erwtjes met peterselie

Kookaardappelen – puree

Kaasworst

Zondag

25

augustus

Tomatensoep met balletjes

Kalkoenfilet met roze pepersaus

Lauwe perzik

Kroketjes

Kaas

‘Cambozola’

met sandwichen