Menu van 29 juli tot 4 augustus 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

juli

Tomatensoep

Vol-au-vent met citroenzeste en bladerdeegje

Boontjes met peterselie

Mekong-rijst met pijpajuin

Haringfilet op azijn

 

Dinsdag

30

juli

Champignonsoep

Ardeens gebraad met geitenkaas-saus

Gebakken witloof

Rozemarijnaardappelen met grof zeezout

Preskop in tomatensaus

Woensdag

31

juli

Preisoep

Rundsgoulash op hongaarse wijze

Cruditeiten met honingdressing

Frietjes

Rozemarijnham met mimosagroenten

Donderdag

1

augustus

Soep Andalouse

Gemarineerde kalkoenbrochette met sausje van ananas en kokos

Zomergroenten in de wok

Kookaardappelen – puree

Gebakken witte pens met ajuin

Vrijdag

2

augustus

Wortelsoep

Vispannetje met avocado en zure room

Gebakken preireepjes

Karnemelkpuree met noisetteboter

Gevogeltesalade met mandarijn

Zaterdag

3

augustus

Paprikacrème

Gesauteerde kaasburger met rozemarijn

Lauwe perzik

Kookaardappelen – puree

Gerookte bacon

Zondag

4

augustus

Aspergecrème

Kalfsgebraad met cognac en witte druiven

Krokant gebakken broccoli

Kroketten

Franse kaas

‘vieux pané’ met sandwichen