Menu van 8 juli tot 14 juli 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

juli

Champignonsoep

Gemarineerde kip in bigaradesaus

(tomaat,  sinaas, citroen, karamel)

Gebakken witloof

Puree met krokante spekjes

Hespeworst

Dinsdag

9

juli

Tomatensoep

 Kalfsblanquette in spaanse saus

(spek, ajuin, wortel, tomaat, tomatenpuree, look)

Cruditeiten in french dressing

Frietjes

Versierde

krabsalade

Woensdag

10

juli

Slasoep

Gepaneerd lapje met mirabellen

Provençaalse tomaat

Landelijk gebakken aardappelen

Omelet

Donderdag

11

juli

Vlaamse feestdag

Preisoep

Rode wijn

Kalkoenpavé met  zoet-zure noorderkrieken

Bloemkoolroosjes

Aardappel met grof zout en rozemarijn

Zuiderse kip

met rode pesto

Vrijdag

12

juli

Wortelsoep

Gebakken vis met ansjovishollandaise

Prei in de room

Kookaardappelen – puree

Provençaals vleesbrood

Zaterdag

13

juli

Komkommercrème

Rundsstoofpotje met salie en zilveruitjes

Rabarbercompote

Kookaardappelen – puree

Mosterdspek

Zondag

14

juli

Pompoencrème

Zacht gegaarde beenham met archiducsaus

Fijne boontjes met ajuin

Kroketten

Kaas

‘Maredsous’

met sandwichen