Menu van 1 juli tot 7 juli 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

juli

Zurkelsoep

Cordon bleu met cognac en witte druiven

Jonge wortel met pijpajuin

Kookaardappelen – puree

Filet de saxe

Dinsdag

2

juli

Tomatensoep

Kalkoenrollade met bercysaus

(witte wijn, sjalot, peterselie)

Jonge bladspinazie, gesauteerd in hoeveboter

 Krieltjes met peterselieboter

Zuiderse salade

met mozarella

Woensdag

3

juli

Parmentiersoep

Gelardeerd gebraad met Franse kruidenkaas

Courgette en tomaat in lookjus

Puree met krokante ajuin

Hespenworst

Donderdag

4

juli

 

Crecysoep

Kippenbil met auroresaus (getomateerde supreme)

Witloof en veldsla in dressing

Frisse aardappelsalade

Croque monsieur met hesp en kaas

Vrijdag

5

juli

Knolseldersoep

Versierde schotel met tomaat en grijze garnaal

Cruditeitenslaatje in remoulade

Frietjes

Hoofdvlees met mosterd

Zaterdag

6

juli

Spinaziesoep

Ardeense burger met gebakken ajuinringen

Broccoliroosjes met hoeveboter

Kookaardappelen – puree

Appelpaté

Zondag

7

juli

Venkel-tomaatsoep

Varkenswangetjes met mosterd en peperkoek

Lauwe peer

Aardappelballetjes

Kaas

Supreme coeur

de Lyon met suikerbrood