Menu van 15 juli tot 21 juli 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

15

juli

Preisoep

Gebakken vleesbrood op Normandische wijze

(calvados en appelblokjes)

Erwtjes op Franse wijze

Tomatenpuree

Weense worstjes

met mosterd

Dinsdag

16

juli

Knolseldersoep

Versierde schotel met americain préparé en tartare

Waldorfslaatje met honingvinaigrette

Frietjes

Kaas

Nazareth

Woensdag

17

juli

Tomatensoep

Kalfsblanquette met witte asperges en gember

Zomerhutsepot met jonge wortel, selder, prei, courgette en nieuwe aardappel

Leverworst

Donderdag

18

juli

Komkommersoep met verse munt

Jagersgebraad met verse estragon

Gebakken witloof

Kookaardappelen – puree

Gegratineerde

spaghetti bolognaise

Vrijdag

19

juli

Broccolisoep

Versierde schotel met nieuwe Hollandse maatjes

Cruditeiten met dressing

Nieuwe aardappel met lookboter

Kipcocktail met kerrie en ananas

Zaterdag

20

juli

Crecysoep

Varkensstoofpotje montmerency met

peperkoek en rode bessen

Appelmoes

Kookaardappelen – puree

Petit Paris

Zondag

21

juli

Nationale feestdag

Romige aspergesoep

Rode wijn

Zacht gegaarde kalkoenborst ‘fine champagne’

Tomaat met parmezaan en boontjes in spek

Kroketten

Gerookte zalm met ajuin en sandwichen