Menu van 24 juni tot 30 juni 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

24

juni

Spinaziesoep

Gehaktballetjes met champignon en getomateerde madeirawijn

Erwtjes op z’n Frans

Kookaardappelen – puree

Weense worstjes

met

 mosterd

Dinsdag

25

juni

Wortelsoep

 Gebakken rosbief met verse béarnaise

Gesauteerde bloemkool

Kookaardappelen – puree

Kippewit met tuinkruiden

Woensdag

26

juni

Tomatensoep

Kalkoenstoverij met basilicum, olijven en tomaat

Gecarameliseerde ananas

Mekongrijst

Versierde

 krabsalade

Donderdag

27

juni

 

Broccolisoep

Gesauteerde kipbil met dragon, look en citroenzeste

Zomers slaatje met verse tuinkruiden

Frietjes

Omelet met gemalen kaas

Vrijdag

28

juni

Waterkerssoep

Gepocheerde vis met compote van paprika

Gestoofde prei in de room

Aardappelen met look

Gevogeltesalade

met

mandarijn

Zaterdag

29

juni

Erwtensoep met spek

Ardeens gebraad met geitenkaas

Boontjes met uiringen

Kookaardappelen -puree

 Kaas

‘Camembert’

Zondag

30

juni

Agnes sorelsoep

Kalfsgebraad met cognac en witte druiven

Tomaat in de oven

Duchesse – aardappelen

Gerookte italiaanse ham

met cavaillon

en zachte pistolets