Menu van 17 juni tot 23 juni 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

17

juni

Seldersoep

Cordonbleu met honing-mosterdsaus

Gebakken witloof

Krokante lucifer-aardappelen

Gerookte

bacon

Dinsdag

18

juni

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip in blanke velouté

met wortel, prei en groene selder

                          Pasta

Tomaat-mozzarella met avocadodressing

Woensdag

19

juni

Lentesoep

 Rundsgoulash op Hongaarse wijze

Tomaat in de oven met Provençaalse kruiden

Kookaardappelen – puree

Versierde tonijnsalade

met ei, appel en komkommer

Donderdag

20

juni

 

Kervelroomsoep

Versierde americain-schotel met pijpajuin

Lente-salade met tuinkruiden-mayonaise

Frietjes

Macaroni

met broccoli,

ham en kaas

Vrijdag

21

juni

Courgettesoep

Gebakken vis met sausje van citroenverbena en tijm

Juliennegroentjes in de room

Bieslook – puree

Champignonworst

Zaterdag

22

juni

Uiensoep met gemalen kaas

Slavinken met franse kruidenkaas

Knolselder in veloutésaus met verse peterselie

Gebakken aardappelen met cajun

Versierde vleessalade

Zondag

23

juni

Oostendse vissoep

Varkenshaasje met peperroomsaus

Lauwe perzik

Rösti aardappelen in de oven

Franse kaas

‘Vieux pané’

met

 mini ovenkoek