Menu van 27 mei tot 2 juni 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

27

mei

Kervelsoep

Gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Wortelblokjes met tijm

Pasta

Gebraiseerd spek

Dinsdag

28

mei

Courgettesoep

Haantje in rode wijn met spek, zilveruitjes en champignons

Boontjes met ajuin en peterselie

Puree

Hoofdvlees met mosterd

Woensdag

29

mei

Tomatensoep

  Varkensstoofpot ‘momerency’ met peperkoek en rode bessen

Appelmoes

Gebakken aardappelen met tuinkruiden

Honingham met geraspte knolselder

Donderdag

30

mei

Hemelvaart

Aspergeroomsoep

Rode wijn

Feestelijke Orloff met mozzarella en

champignons

Tomaat in de oven

Verse kroketjes

Gerookte rode zalm met ajuin en zachte broodjes

Vrijdag

31

mei

Uiensoep met gemalen kaas

In witte wijn gepocheerde vis met kreeftensausje

Gebakken prei

Puree met spekjes

Hespenworst

Zaterdag

1

juni

Slasoep met Franse kruidenkaas

Gebraiseerde kalkoen stroganoff

Spinazie in de room

Kookaardappelen – puree

Versierde

kipcurry

Zondag

2

juni

Bretoense vissoep

Kalfsgebraad met cognac en romige druivensaus

Gestoofde voorjaarsgroenten

Duchesse-aardappelen

Chimay kaas

met

 sandwichen