Menu van 20 mei tot 26 mei 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

mei

Aspergesoep

Vogelnestjes met getomateerde portosaus

Courgette en tomaat met lookjus

Kookaardappelen – puree

Petit Paris

Dinsdag

21

mei

Andalousesoep

Biefstuk met verse bearnaise

Frisse cruditeiten met honingdressing

Frietjes

Rozemarijnham

met mimosagroenten

Woensdag

22

mei

Tomatensoep

Gepaneerd varkenslapje met roquefort saus

Gesauteerde broccoli

Rozemarijn-aardappelen

Kalkoenworst

Donderdag

23

mei

Preisoep

Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier

Gebakken witloof met sinaaszeste

Puree

Fish-stick

 met tartaar

Vrijdag

24

mei

Crecysoep

Paling in ’t groen met citroenmelisse, dragon, kervel, munt en bladspinazie

Kookaardappelen – puree

Slaatje

met asperges en ham

Zaterdag

25

mei

Champignonsoep

Kalfsblanket met gember en citroengras

Erwtjes met tijm

Kookaardappelen – puree

Provençaals vleesbrood

Zondag

26

mei

Bloemkoolsoep

Varkenshaasje met Rodenbachsaus

Lauwe perzik

Rostiaarappelen

Kaas

‘Leerdammer’

met

sandwiches