Menu van 13 mei tot 19 mei 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

mei

Spinaziesoep

Gebakken cordon bleu met rozemarijnsaus

Boontjes met ajuinsnippers

Kookaardappelen – puree

Haringfilet

met

ajuinringen

Dinsdag

14

mei

Wortelkokossoep

Gemarineerde kipbrochetten  met lichte kerrie

Gecarameliseerde ananas

Rijst

Versierde tonijnsalade

Woensdag

15

mei

Tomatensoep

Vleesbrood met kriekensaus

Gegratineerde bloemkool

Gebakken aardappelen met tuinkruiden

Lentepaté

met

appeltjes

Donderdag

16

mei

Kippensoep 

Rundsgoulash met rode wijn, paprika, tomaat en look

Tomatensalsa met verse kruiden

Frietjes

Gebakken omelet

Vrijdag

17

mei

Waterkerssoep

Gepaneerde pladijsreepjes met verse tartaar

Slaatje met veldsla en witloof

Puree met verse tomaten  

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

18

mei

Broccolisoep

Kaloenescaloppe met sausje van citroentijm

Gewokte lentegroentjes

Kookaardappelen – Puree

Kaas

Zondag

19

mei

Agnés sorelsoep

Rundstong in madeira met boschampignons

Wortelreepjes met ui

kroketten

Filet d’anvers

met

cavaillon

en

sandwiches