Menu van 5 november tot 11 november 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

5

november

 

Wortelsoep

Vogelnestje met tomatensaus

Erwtjes met gebakken ui

Pasta met groene kruiden

Leverworst

Dinsdag

6

november

St. Germainsoep met broodkorstjes

Gemarineerde escalope van kip met witte porto

Gestoofde boontjes met ajuin

Puree met bieslook

Hoofdvlees met mosterd

Woensdag

7

november

Tomatensoep

Beenham met mosterdsaus

Slaatje van witloof met veldsla

Frietjes

Kaas Nazareth

Donderdag

8

november

 

Cressonsoep

Gebakken worst met rozemarijn-tijmsaus

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

Gebakken wentelteefjes met bruine suiker

Vrijdag

9

november

 

Pompoensoep

Paling in de room met spek en sjalotten

Spinazie in de room

Puree 

Salade fregola sarda met zongedroogde tomaten en mozzarella

Zaterdag

10

november

Vissoep

Cordon bleu met 4-kazensaus

Geglaceerde worteltjes met tijm en ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Peperbacon

Zondag

11

november

WAPENSTILSTAND

Aspergesoep

Rode wijn

Wildstoofpotje van hert met poivradesaus en veenbessen

Warme tomaat provencaals

Peertje in de rode wijn

Verse kroketten

Wildpaté met uienkonfituur en broodjes