Menu van 29 april tot 5 mei 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

april

Pompoensoep

Gesauteerde kaasburger met rozemarijn

Witte boontjes in verse tomatensaus

Gebakken aardappelen met frescokruiden

Kalfskop in madeira

Dinsdag

30

april

Preisoep

Coq-au-vin met rode wijn , spekjes , champignons en zilverui

Gestoofde erwtjes

Aardappelen in de oven met rozemarijn

Assortiment

charcuterie

Woensdag

1

mei

Aspergecrème

Rode wijn

Zacht gesmoorde kalkoen ’quattro fromaggi’

Krokant gebakken witloof

Kroketten

Griglia-ham met tuinkruiden

Donderdag

2

mei

Tomatensoep

Varkensstoofpot ‘momerency ‘ met peperkoek

 en rode bessen

Rabarbercompote

Kookaardappelen – puree

Fish-stick met remoulade

Vrijdag

3

mei

Bloemkoolsoep met gemalen kaas

Gebakken vis met dragonhollandaise

Gesauteerde preireepjes in hoeveboter

Karnemelkstovers met gebruinde boter

Tomaat-mozarella

met kruidenvinaigrette

Zaterdag

4

mei

Cressonsoep

Cordon bleu met graantjesmosterd

Krokante wokgroenten in olijfolie

Kookaardappelen -puree

Versierde vleessalade

Zondag

5

mei

Slasoep met kruidenkaas

Varkenshaasje met ricottakaas en basilicum

Provencaalse tomaat

Rosti-aardappelen

Kaas

‘franse Brie’

met sandwichen