Menu van 22 april tot 28 april 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

22

april

Soep van bospaddestoelen

Varkenswangetjes met zilveruitjes en Luikse siroop

Lentegroentjes

Gebakken krieltjes

Versierde noordzeesalade

Dinsdag

23

april

Komkommersoep met munt

Gemarineerde kip met sausje van kokosmelk

Gekarameliseerde ananas

Rijst

Americain

préparé

Woensdag

24

april

Tomatensoep

Kalfsblanket met avocado en zure room

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen – puree

Kalkoenham-

schotel

Donderdag

25

april

Chickensoep met kerrie

Herdersgebraad met honing-mosterdsaus

Gebakken bloemkoolroosjes

Gratin dauphinois

Macaroni met hesp en kaas

Vrijdag

26

april

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken vis met mousselinesaus

Knolselder in peterselieroom

Aardappel-tomaten puree

Petit Paris

Zaterdag

27

april

Crecysoep

Gebakken bloedworst met gebakken uiringen

Appelcompote

Kookaardappelen -puree

Abdijpaté

Zondag

28

april

Broccolisoep

Konijn op de wijze ‘ Oscar ’ met  Rodenbach

Boontjes met ajuin

Kroketten

Kaas

‘oud Brugge‘

met broodjes