Menu van 15 april tot 21 april 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

15

april

Broccolisoep

Zacht gesmoord varkenshaasje met Cognac en gorgonzola

Jonge wortel met tijm

Landelijk gebakken aardappel

Haringfilet

met ajuin

Dinsdag

16

april

Tomatensoep

Gemarineerde kalkoenescaloppe

met groene pepersaus

Slaatje met witloof en veldsla

Frietjes

Versierde vleessalade

Woensdag

17

april

Knolseldersoep

Parmentierschotel met gehakt en prei

onder aardappeldeksel

Lentepaté met asperges

Donderdag

18

april

Wortelsoep

Gentse waterzooi van kip in blanke bouillon met fijne juliennegroenten

Rijst

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

19

april

Preisoep

Papsaus met gekookt eitje en ajuinsnippers

Kookaardappelen – puree

Mosterdspek

Zaterdag

20

april

Slasoep

Lentegebraad met gebakken uiringen

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen –puree

Kaas

‘Tallegio’

Zondag

21

april

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

Rode wijn

Feestelijke orloff met kalkoen, mozarella, tomaat en champignonroomsaus

Boontjes met spekjasje en zoet peertje

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met sandwiches