Menu van 8 april tot 14 april 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

april

Venkelsoep

Cordon bleu met graanmosterd

Gebakken bloemkoolroosjes

Puree met krokante ajuin

Provençaals kalfsbrood

Dinsdag

9

april

Tomatensoep

Stoofpotje van kalkoen met

geconfijte kerstomaat en ricotta

Slaatje met cruditeiten

Frietjes

Leverworst

Woensdag

10

april

Courgettesoep

Gelardeerd gebraad op Bretoense wijze

(appel,tomaat,look)

Savooikool met spekjes

Kookaardappelen -puree

Krabsalade met mandarijn

Donderdag

11

april

St. Germainsoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet natuur

Vrijdag

12

april

Wortelsoep

Gebakken vis met krabkorstje en mierikswortel

Gesauteerde broccoli

Kookaardappelen – puree

Maredsous –

kaas

Zaterdag

13

april

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken ardeense burger met dragonsaus

Lauw peertje

Kookaardappelen -puree

Preskop met mosterd

Zondag

14

april

Pompoensoep

Kalfsgebraad met romige archiducsaus

(champignons)

Schorseneren met citroen en peterselie

Kroketten

Gerookte cobourg

met zachte broodjes