Menu van 1 april tot 7 april 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

april

 

 

Tomatensoep

Vol-au-vent met citroenzeste en een bladerdeegje

Wortelreepjes

Mekong rijst met pijpajuin

Américain

Préparé

Dinsdag

2

april

 

Parmentiersoep

Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus

Boontjes met ajuin

Kookaardappelen – Puree

Peperbacon

Woensdag

3

april

Crecysoep

Ardeens gebraad met Franse kruidenkaas

Bladspinazie met room

Gesauteerde aardappelen met verse tuinkruiden
Versierde tonijnsalade met perzik

Donderdag

4

april

Knolseldersoep

Zuiders rundsstoofpotje met tomaat en basilicum

Fris groentenslaatje met mosterddressing

Frietjes
Kaaskroket met remoulade

Vrijdag

5

april

Soep Florentine

Vispannetje met avocado

Gebakken preireepjes

Karnemelkpuree met gebruinde boter
Pastasalade met Weense worstjes

Zaterdag

6

april

Champignonsoep

Varkenstongetjes in blanke bouillon met kervel

Erwtjes op z’n Vlaams

Kookaardappelen – puree
Champignonworst

Zondag

7

april

Aspergecrème

Gebaiseerde kalkoenborst met sinaas en grand marnier

Lauwe perzik

Kroketten

Franse kaas

‘suprème’

met ovenkoek