Menu van 25 maart tot 31 maart 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

maart

 

 

Crecysoep

Ardeens gebraad met bonnefoysaus

(witte wijn, tijm, dragon, citroen)

 Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen

Preskop met mosterd

Dinsdag

26

maart

 

 Erwtensoep met korstjes

Kippestoofpotje met Franse kruidenkaas

Worteltjes met pijpajuin

Kookaardappelen -puree

Bacon

Woensdag

27

maart

Tomatensoep

Kaasburger met noorderkrieken

Gebakken prei in hoeveboter

Kookaardappelen -puree

Hesprolletjesmet mimosagroenten

Donderdag

28

maart

Seldersoep

Varkensstoofvlees ‘momerency’met peperkoek en rode bessen

Fris cruditeitenslaatje met vinaigrette

Frietjes

Gebakken Witte pens

Vrijdag

29

maart

Paprikasoep met Provençaalse kruiden

Vispannetjes met verse tuinkruiden

Gebakken spinazie

Kookaardappelen – puree 

Pastasalade met Weense worstjes

Zaterdag

30

maart

Soep Florentine

Kalkoenpave met geconfijte kerstomaatjes

Lauw peertje

Kookaardappelen – puree

Kaas‘ Oud Brugge’

Zondag

31

maart

Preisoep

Kalfsgebraad met rozemarijnsaus

Gebakken witloof

Kroketten

Italiaanse gerookte ham met zachte broodjes