Menu van 18 maart tot 24 maart 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

maart

 

 

Knolseldersoep

Gesauteerde worst met rozemarijnsaus

Vlaamse hutsepot met gebakken geregeld

Weense worstjes

 met mosterd

Dinsdag

19

maart

 

Parmentiersoep met kruidenkaas

Prosciuttoham met perigoudinnesaus

Mini spruitjes met spek

Gebakken luciferaardappelen

Zuiderse kip met pesto

Woensdag

20

maart

Tomatensoep

Gebakken kip met groene curry en kokosroom

Gestoofde erwtjes

Pasta verne

Haringfilet

met

ajuinringen

Donderdag

21

maart

Courgettesoep

Rundgoulash met Rodenbach en pruimen

Warme tomaat met provencekruiden

Frietjes

Omelet

Vrijdag

22

maart

Boontjessoep

Gepaneerde pladijs met verse tartaar

Franse rauwkost schotel

Puree

Assortiment

charcuterie

Zaterdag

23

maart

Paprikasoep

Gemarineerde kalkoenfilet à l’orange met sinaassap en grand marnier

Lauwe perzik

Kookaardappelen – puree

Abdijpaté

Zondag

24

maart

Preisoep

Varkenshaasje met champignoncrème

Gestoofd witloof met hoeveboter

Kroketten

 Paterskaas

met

boerenpistolets