Menu van 11 maart tot 17 maart 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

11

maart

 

 

Wortelsoep

Blinde vink met gebruinde ajuin

Groene kool met spekjes

Kookaardappelen – puree

Americain préparé

Dinsdag

12

maart

 

Preisoep

Gemarineerde kip met mirabellen en cognac

Gebakken  broccoli

Kookaardappelen – puree

Opgevulde kalfsroulade

Woensdag

13

maart

Tomatensoep 

Gegratineerde witloofrolletjes met kaassaus

Kookaardappelen – puree

Provençaals

vleesbrood

Donderdag

14

maart

Broccolisoep 

Kalfsblanket met avocado en  zure room

Wortelblokjes met tijm

Pasta

Gebakken

bloedworst

Vrijdag

15

maart

Witloofsoep 

Gegratineerd vispannetje met kreeftensaus

Julienne van prei

Frietjes

Hespenworst

Zaterdag

16

maart

ChampignonsoepVarkenswangetjes “Marie-Madeleine” 

Lauw peertje

Gebakken aardappeltjes met cajun-kruiden

Versierde 

krabsalade

Zondag

17

maart

Pompoencrème

Gebraiseerde kalkoenborst met ricotta en paprika

Schorseneren met citroen

Kroketjes

Kaas 

Suprème coeur

de Lyon met

sandwiches