Menu van 4 maart tot 10 maart 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

maart

 

 

Tomatensoep

Ardeens gebraad met graantjesmosterd

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen

Zuiders

kippenwit

Dinsdag

5

maart

 

Courgettesoep

Kippenstoofpotje met kokosroom en groene curry

 Witloof met hoeveboter

Rijst  

Hamrolletjes

gevuld met asperges

Woensdag

6

maart

Wortelsoep

Cordon bleu met roze pepersaus

Gebakken  bloemkool

Rozemarijn aardappelen

Tonijnsalade met peertjes

Donderdag

7

maart

Paprikasoep met ricotta  

Zuiderse rundskarbonaden met tomaat, look en olijven

Frisse cruditeiten met Griekse yoghurt

Frietjes

Gebakken

omelet

Vrijdag

8

maart

Knolseldersoep

Zalm met citroen mousseline

Bladspinazie

Puree

Hespenworst

Zaterdag

9

maart

Kippensoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot van wintergroenten

met varkensschenkel

Preskop in tomatensaus

Zondag

10

maart

Broccolisoep

Orloffgebraad met goudakaas, ham en champignonsaus

Lauwe perziken

Rosties 

Kaas

Passendaele prélude

met sandwiches