Menu van 25 februari tot 3 maart 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

februari

 

 

Wortelsoep

Parmentierschotel met gehakt en prei

Onder aardappeldeksel

Assortiment

charcuterie

Dinsdag

26

februari

 

Florentinesoep

Ardeens gebraad met Blackwellsaus

Gestoofde witloof

Gratin – aardappelen 

Vleessalade met augurkjes

Woensdag

27

februari

Tomatenroomsoep

Steak stroganoff

Cruditeitenslaatje met veldsla en dressing

Frietjes

Foret d’ardenne

Donderdag

28

februari

Zurkelsoep

Kalfsblanquette met frisse gember en asperges

Erwtjes en jonge worteltjes

Rijst

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

1

maart

Erwtensoep met korstjes

Gebakken omelet met gedroogde dragon

Gestoofde bladspinazie

Puree – kookaardappelen

Parijzerworst

Zaterdag

2

maart

Bloemkoolsoep

Varkenskarbonaden met honing en balsamicojus

Appelcompote

Kookaardappelen  – puree

Boerenpaté

Zondag

3

maart

Aspergecrème

Rundstong met tomatensaus en Madeira

Geglaceerde boontjes met tijm

Kroketten

 

Kaas

‘Italiaanse tallegio’

met suikerbrood