Menu van 29 oktober tot 4 november 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

oktober

 

Seldersoep

Gebakken rosbief met peperroomsaus

Schorseneren met citroen en peterselie

Gesauteerde aardappelen

Vers gehakt met augurkjes

Dinsdag

30

oktober

Kippensoep

Vogelnestje in tomatensaus met madeirawijn

Gestoofde preiringen

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

Woensdag

31

oktober

Preisoep

Kalfsblanquette met witte asperges en tomaat

Jonge wortel en erwtjes met ui, honing en tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Krabsalade met perzik

Donderdag

1

november

ALLERHEILIGEN

 

Pompoenroomsoep

Rode wijn

Gebraisseerde kalkoen ‘fine champagne’

Herfstappeltje met vloeibare honing

Verse kroketten

Gerookte zalm met ajuin en zacht broodje

Vrijdag

2

november

ALLERZIELEN

 

Tomatensoep

Gebakken vis met korstje van krab en mierikswortel

Gesauteerde broccoliroosjes

Puree met parmezaankaas

Filet de Saxe

Zaterdag

3

november

Kervelsoep

Gentse waterzooi van kip met prei, wortel en groene selder

Rijst

Kippenwit met tuinkruiden

Zondag

4

november

Agnes Sorelsoep

Zacht gesmoord kalfsgebraad met cognac en gorgonzola

Krokant gebakken witloof

Kroketten

Brie met sandwiches