Menu van 18 februari tot 24 februari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

februari

 

 

Groentensoep

Vleesbroodje, zoet-zuur met Luikse siroop  

Appelmoes

Puree

Americain préparé

Dinsdag

19

februari

 

Preisoep

Kippeschnitzel met Provençaalse tomatensaus

Geglaceerde worteltjes

Pasta Verne

Leverworst

Woensdag

20

februari

Tomatenroomsoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Versierde

kippensalade

Donderdag

21

februari

Broccolisoep

Gentse waterzooi van kip in blanke velouté

Fijne juliennegroenten

Rijst

Fish-stick met

verse remoulade

Vrijdag

22

februari

Knolseldersoep

Gepocheerde vis met Thaise curry

Gewokte groentjes

Noedels

Champignonworst

Zaterdag

23

februari

Pompoensoep

Varkenshaasje met geconfijte kerstomaat en zure room

Spruitjes met spek

Kookaardappelen  – puree

Kaas

Franse camembert

Zondag

24

februari

Ajuinsoep met kaas

Konijn op klassieke wijze met Rodenbach en pruimen

Boontjes met lookboter

Kroketjes

Gerookte ham

met sandwiches