Menu van 11 februari tot 17 februari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

11

februari

 

 

Venkelsoep

Blinde vink met rozemarijnsaus 

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen

Kippenwit

met tuinkruiden

Dinsdag

12

februari

 

Courgettesoep

Gemarineerde kipbrochette met kokos en kerrie

Ratatouille van groentjes

Kookaardappelen – puree

Gebraiseerd spek

Woensdag

13

februari

Tomatensoep

Mosterdgebraad met 4- kazensaus

Gebakken boontjes met ajuin

Aardappeltjes met hoeveboter

Versierde

vleessalade

Donderdag

14

februari

Valentijnsoep

Hertenkalfsstoofvlees met boschampignons

Romantisch appeltje in de oven met veenbessen

Aardappelhartjes

Omelet natuur

Vrijdag

15

februari

Broccolisoep

Gebakken zalm met witte wijnsaus

Preireepjes met mornay

Puree met zure room

Hespenworst

Zaterdag

16

februari

Champignonsoep

Gebraiseerde kalkoenborst met roquefort-tijmsaus

Gebakken witloof

Kookaardappelen – puree

Appelpaté

Zondag

17

februari

Witloofsoep

Varkenswangetjes met Rodenbach

Vergeten wintergroentjes

 (knolselder, zoete aardappel, pompoen, pastinaak)

Kroketjes

Kaas

‘St Nectaire’

met tafelbroodjes