Menu van 4 februari tot 10 februari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

februari

 

 

Waterkerssoep

Kaasburger met sausje van Noorderkrieken 

Gebakken erwtjes en wortel met ajuin

Kookaardappelen -Puree   

Provençaals

kalfsbrood

Dinsdag

5

februari

 

St. Germainsoep met korstjes

Zuiderse rundskarbonaden ‘catalan’

(tomaat, zilverui, olijven en look)

 Broccoligratin

Kookaardappelen – puree

Weense worstjes

met mosterd

Woensdag

6

februari

Tomatensoep

Gesauteerde kip met jagersaus

Knolselder met citroen en peterselie

Frietjes

Noordzeesalade

Donderdag

7

februari

Bloemkoolsoep

Gebakken rosbief met béarnaise

Gestoofd witloof met hoeveboter

Kookaardappelen – puree

Gebakken

bloedworst

Vrijdag

8

februari

Parmentiersoep met kruidenkaas

Gegratineerd vispannetje met fijne groentjes

 Stamppot met spinazie en hoeveboter

Mosterdspek

Zaterdag

9

februari

Wortelsoep

Kalfsblanket op z’n Vlaams

Julienne van wintergroenten

(champignons, prei, wortel, selder)

Gekookte aardappel – puree

Gerookte

kalkoenfilet

Zondag

10

februari

Paprikasoep

Orloffgebraad met hesp, kaas en champignonroomsaus

Lauwe perzik

Kroketjes 

‘ Kaas’

St. Nectaire

met sandwiches