Menu van 28 januari tot 03 februari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

januari

 

 

Pompoensoep

Vogelnestjes met tomatensaus en Madeirawijn

Boontjes met gebakken ui

Puree

Gehakt

Dinsdag

29

januari

 

Juliennesoep

Kalfsblanket met klassieke mosterdsaus

Geglaceerde erwtjes

Peterselie – aardappelen

Kippenwit

met tuinkruiden

Woensdag

30

januari

Wortelsoep

Gepaneerde kipschnitzel met Franse kruidenkaas

Provençaalse groenten in olijfolie

Frietjes
 

Kaas

‘ Watou’

Donderdag

31

januari

Knolseldersoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet

natuur

Vrijdag

1

februari

Preisoep

Fish-stick met verse tartaar

Gebakken bloemkoolroosjes

Gesauteerde krielaardappelen

 Assortiment

charcuterie

Zaterdag

2

februari

Winterse boerensoep

Gelardeerd gebraad met sherrysaus 

Witte boontjes in verse tomatensaus

Kookaardappelen – puree

Versierde

krabsalade

Zondag

3

februari

Champignonroomsoep

Gebraiseerde kalkoenborst met currysausje en cognac

Lauwe perzik

kroketjes

Boerenpaté

met

tafelbroodjes