Menu van 21 januari tot 27 januari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

21

januari

 

 

Parmentiersoep

Winterse schotel met gehakt onder preideksel  

Gegratineerde puree

Pilchards in

tomatensaus

Dinsdag

22

januari

 

Erwtensoep met broodkorstjes

Kipcordon bleu met Spaanse saus

Stamppot van groene kool met spekjes

Gebakken aardappelen met cajunkruiden

Versierde

kipsalade

Woensdag

23

januari

Tomatensoep

Casselrib met 4-kazensaus

Gebakken witloof

Aardappeltjes met rozemarijn
 

Hespenworst

Donderdag

24

januari

Broccolisoep

Varkenstoverij op z’n Vlaams met pruimen en Rodenbach

Appelcompote

Kookaardappelen – puree

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

25

januari

Kippensoep

Noordzeevispannetje met limoenmousseline Avocado op een bedje van spinazie

Frietjes

Kaas

‘tallegio ciresa’

Zaterdag

26

januari

Ajuinsoep met gemalen kaas

Kalkoenpavet met champignonsaus

Geglaceerde wortelen met tijm

Kookaardappelen – puree

Gebraiseerd spek

Zondag

27

januari

Aspergecrème

Varkenshaasje met dragon, look en citroenzeste

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kroketten

Gerookte ham met hot-dogbroodje