Menu van 7 januari tot 13 januari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

7

januari

 

 

Champignonsoep

Herdersgebraad cross & blackwell

Gestoofde bloemkoolroosjes

Aardappeltartiflette

Hespenworst

Dinsdag

8

januari

 

Preisoep

Kippenbil met ricotta en zongedroogde tomaten

Wortelblokjes met ui en tijm

Puree

Versierde vissalade

Woensdag

9

januari

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

 

Gerookte kalkoenfilet

Donderdag

10

januari

CourgettesoepKalkoen-vol-au-vent met kerrie en bladerdeegje

Franse cruditeiten met yoghurt- vinaigrette

Frietjes

Gegratineerde pasta met gehakt en fijne groentjes

Vrijdag

11

januari

Wortelsoep

Gepaneerde pladijs met verse tartaar

Bladspinazie in hoeveboter gebakken

Kookaardappelen  –  Puree

Luikse salade

(aardappelen, spek, boontjes, ei, tomaat)

Zaterdag

12

januari

Soep florentine

Ardeense burger met gebruinde ajuinsaus

Lauwe perzik

Puree- Gebakken aardappelen

Grootmoeders paté

Zondag

13

januari

Pompoenroomsoep

Rundstong in Madeirasaus met champignons

Boontjes met ajuin

Kroketten

Franse brie met sandwiches