Menu van 31 december tot 6 januari 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

31

december

oudejaar

 

Wortelsoep

Belegde broodjes

Apero met hapjes

Witte wijn

 

Romige pompoensoep

Op vel gebakken zeebaars met grijze garnalen, blanke botersaus en preimousseline

Gebakje met rode vruchten

Dinsdag

1

januari

nieuwjaar

Champignonsoep met wilde paddenstoelen

rode wijn

Gebakken rundsfilet pur ‘fine champagne’

Mini-peertje in de rode wijn en krokant witloof

Verse kroketjes

Taartje van ‘oud naar nieuw’

Dambord van zalm met sandwiches

Woensdag

2

januari

Tomatenroomsoep

Bretoens gebraad met cognac en witte druiven

Rode kool met appeltjes

Aardappelen met lookboter

Kippenwit met tuinkruiden

Donderdag

3

januari

St. Germainsoep met lookkorstjes 

Cordon bleu met verse dragon

Witte boontjes in tomatensaus

Kookaardappelen  –  Puree

Weense worstjes met mosterd

Vrijdag

4

januari

Bloemkoolsoep

Gebakken filet meunière met mousseline en basilicum

Broccoliroosjes met gesmolten boter

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vleessalade

Zaterdag

5

januari

Courgettecrème

Varkensstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Appelmoes

Kookaardappelen – Puree

Petit Paris

Zondag

6

januari

Pompoenroomsoep

Gebraisseerde kalkoen met roquefort-tijmsaus

Gebakken witloof

Kroketten

‘Brugse blomme’ kaas met sandwiches