Menu van 24 december tot 30 december 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

24

december

kerstavond

 

Parmentiersoep

Belegde broodjes

Apero met hapjes

Tomatensoep met zure room

Versierde kerstschotel met gerookte zalm, heilbot, mousse van makreel en grijze garnalen, vergezeld van een waterkerssausje en mini-broodje

Dinsdag

25

december

kerstdag

Pastinaaksoep met zeste van citroen

rode wijn

Feestelijke kerstkalkoen, gevuld met peer en grand marnier saus met mandarijn

Krokant groentekoekje en appeltje met veenbessen

Pom-pin-kroketjes

Kerstboom in vanille-ijs

Gevuld speenvarkentje met boerenbroodjes

Woensdag

26

december

2e kerstdag

Tomatenroomsoep

Geglaceerde rundskarbonaden met honing en balsamicojus

Appelcompote

Landelijk gebakken aardappelen

Haringfilet met ajuin

Donderdag

27

december

Groene koolsoepGentse waterzooi van kip in blanke velouté met wintergroenten

Risotto funghi (champignons)

Omelet met tuinkruiden

Vrijdag

28

december

 

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken vis met korstje van krab, broodkruim en dille

Stoemp van prei en aardappelen met karnemelk

Broccoliworst

Zaterdag

29

december

Pompoensoep

Ardeense burger met ricotta en mirabellen

Wortelblokjes met peterselie

Kookaardappelen – Puree

Gerookte cobourgham

Zondag

30

december

Wintersoep

Navarin van konijn met sjalot, wortel, raap, tomatenpuree, mosterd en noilly prat

Boontjes met peterselie

Aardappelblokjes

‘Oude Brugge’ kaas met suikerbrood