Menu van 22 oktober tot 28 oktober 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

22

oktober

 

Champignonsoep

Cordon bleu met dragonsaus

Stoemp van savooikool met spekjes

Gebakken aardappelen

Americain préparé

Dinsdag

23

oktober

Groene koolsoep

Herdersgebraad met paprikacrème en zure room

Gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Crèmepaté

Woensdag

24

oktober

Tomatensoep

Varkensstoofpotje ‘Montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Sardienen in olijfolie

Donderdag

25

oktober

 

Maissoep

Kalkoenrollade met mascarpone en avocado

Gesauteerde bloemkool

Kookaardappelen  –  Puree

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

26

oktober

 

Knolseldersoep

Gebakken vis met sausje van dille en mosselen

Spinazie in de room

Gefrituurde krieltjes

Weense worstjes met mosterd

Zaterdag

27

oktober

Wortelsoep

Gebakken worst met ajuinringen

Hutsepot op z’n vlaams met varkensschenkel

Versierde vleessalade

Zondag

28

oktober

St. Germainsoep

Konijn met pruimen en gebakken champignons

Gebakken boontjes

Duchesse-aardappelen

Watou kaas met suikerbrood