Menu van 13 april tot 19 april 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

April

Wortelsoep

Rosbief met bordelaisesaus

Schorseneren met citroen en peterselie

Gratin dauphinois

Gerookte bacon

Dinsdag

14

April

Franse mosterdsoep

Gepaneerd kalkoenlapje ‘milanese’

Erwten op z’n frans

Aardappelen met hoeveboter en koriander

Versierde krabsalade

Woensdag

15

April

Preisoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot met vers geregeld

Weense worstjes met mosterd

Donderdag

16

April

Tomatensoep

Haantje in de rode wijn

Slaatje van fijngesneden witloof en veldsla

Frietjes

Gegratineerde macaroni

Vrijdag

17

April

Soep van franse peultjes

Gepocheerde rode zalm met witte asperges en hollandaisesaus

Verse knolselder in de room

Pasta

Rode lookworst

Zaterdag

18

April

Kruidenkaassoep

Gelardeerd gebraad met jagerssaus en noorderkrieken

Fijne boontjes met ajuin en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas Nazareth

Zondag

19

April

 

Pompoensoep

Varkenswangetjes met honing, balsamicojus en mango

Lauw peertje

Duchesse-aardappelen

Lentepaté met asperges en sandwiches