Menu van 20 april tot 26 april 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

April

Kippenvelouté

Hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Hoofdvlees met mosterd

Dinsdag

21

April

Courgettesoep

Ardeens gebraad met zilveruitjes en spek

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Gesauteerde aardappel met rozemarijn

Petit paris

Woensdag

22

April

Ajuinsoep met gemalen kaas

Vol-au-vent met lichte kerrie, champignons en een bladerdeegje

Wortelblokjes met tijm

Rijst

Omelet met tomaat

Donderdag

23

April

Tomatensoep

Gebakken biefstuk met béarnaise

Slaatje van koude groenten in vinaigrette

Frietjes

Versierde tonijnsalade

Vrijdag

24

April

Champignonsoep

Gesauteerde victoriabaars op Oostendse wijze met wortel, prei en courgette in looksaus

Pasta

Tagliatelle met kip en geconcasseerde tomaat

Zaterdag

25

April

Preisoep

Vleesbrood met zoete honingmosterdsaus

Appelmoes

Kookaardappelen  –  Puree

Americain préparé

Zondag

26

April

 

Spinaziesoep ‘florentine’

Rundstong in madeira en boschampignons

Fijne boontjes met ajuin

Kroketten

Kaas Nazareth met suikerbrood