Menu van 27 april tot 3 mei 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

27

April

Knolseldersoep

Kaasburger met graanmosterd

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen – Puree

Italiaanse ham ‘Cobourg’

Dinsdag

28

April

Wortelvelouté met sinaasappel

Mosterdgebraad met witte port en druiven

Krokant gestoofde preireepjes

Gebakken aardappelen met frescokruiden

Gebakken bloedworst

Woensdag

29

April

Parmentiersoep

Kippenbout op franse wijze met knoflook en citroen

Erwtjes met ajuin

Puree met zure room en bieslook

Versierde vleessalade met tomaat

Donderdag

30

April

Zurkelsoep

Bretoens varkensstoofpotje ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Lauw peertje

Spekjespuree

Lentepaté

Vrijdag

1

Mei

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

Witte wijn

Gepocheerde vis met mascarpone en gandareepjes

Kleurige lentegroentjes

Kroketten

Gerookte rode zalm met ajuin en tafelbroodjes

Zaterdag

2

Mei

Indische kippensoep met kerrie

Cordon bleu met mirabellen en kruidenkaas

Vichy wortelblokjes met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Gerookte kalkoenfilet

Zondag

3

Mei

 

Tomatenroomsoep met balletjes

Proscuittoham ‘perigoudinne’ met madeira

Gebakken witloof in hoeveboter

Noisette-aardappelen

Leerdammer kaas met suikerbrood