Menu van 4 mei tot 10 mei 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

Mei

Erwtensoep

Rosbief met zachte looksaus en port

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Landelijk gebakken aardappelen

Droge worstjes

Dinsdag

5

Mei

Chickensoep met groene kerrie

Kalfsblanket met tuinkruiden (dille, kervel, peterselie) en champignons

Romanoboontjes met tomaat

Rijst

Omelet met tuinkruiden

Woensdag

6

Mei

Wortelsoep

Pittige kippengyros met italiaanse saus en groene pesto

Fris waldorfslaatje met radijs

Pasta primavera

Zalmsalade met dille

Donderdag

7

Mei

Tomatensoep

Gebakken boomstammetjes met piccalilly saus

Appelmoes

Soubisepuree

Assortiment charcuterie

Vrijdag

8

Mei

Edelpreisoep

Versierde schotel met tomaat en grijze garnalen

Rauwe groenten met french dressing

Frietjes

Macaroni milanese (tomatensaus, hesp, champignons)

Zaterdag

9

Mei

Ajuinsoep

Kippenbout met honingmosterdsaus

Krokant gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Lunchworst

Zondag

10

Mei

MOEDERDAG

 

Witloofsoep

Rode wijn

Ardeens gebraad met jagersaus en witte druiven

Preireepjes met licht room

Kroketten

Franse camembert met tafelbroodjes