Menu van 11 mei tot 17 mei 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

11

Mei

 

Courgettesoep

Varkenskarbonaden met trappistbier en Luikse siroop

Bloemkoolroosjes in hoeveboter

Aardappelen in de oven met rozemarijn

Champignonworst

Dinsdag

12

Mei

 

Pompoensoep

Kip met bigaradesaus (sjalot, sinaassap, bruine fond)

Erwtjes op franse wijze

Aardappelen  –  Puree

Hamprei salade

Woensdag

13

Mei

 

Knolseldersoep

Zuiderse gehaktballetjes met tomaten, olijven en basilicum

Wortelblokjes met tijm

Aiolipasta

Hoofdvlees met mosterd

Donderdag

14

Mei

OLH Hemelvaart

 

Komkommersoep

Rode wijn

Gebraisseerd varkenshaasje ‘fine champagne’

Zoete peertjes en prinsessen in een spekjasje

Kroketten

Italiaanse ham met cavaillon en hotdogbroodje

Vrijdag

15

Mei

Kerriekokossoep

Gebakken rode zalm met dieppoisesaus (sjalot, champignons, mosselen, visfumet)

Bladspinazie met lichte mornay

Zwitserse puree met parmezaan

Leverworst

Zaterdag

16

Mei

Tomatensoep

Vol-au-vent met groene kerrie en bladerdeegje

Lauwe ananas

Puree met zure room en bieslook

Grillbacon

Zondag

17

Mei

Cressonroomsoep

Gelardeerd gebraad met cognac en mirabel

Verse knolselder in de room

Noisette-aardappelen

 

Kaas coeur de lyon met suikerbrood