Menu van 18 mei tot 24 mei 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

Mei

 

 Kervelsoep

Kip met witte porto en rozijnen

Gebakken witlooof met hoeveboter

Aiolipuree met olijfolie en zongedroogde tomaten

Filet de saxe

Dinsdag

19

Mei

 

 Bloemkoolsoep

Kalfsblanquette in geuze, gekruid met salie en honing

Witte bonen in tomatensaus

Pasta met ricotta

Luikse salade met spekreepjes, boontjes en aardappelen

Woensdag

20

Mei

 

 Wortelsoep                  

Cordon bleu met balsamicojus en mango

Frisse groentjes in honingvinaigrette

Crecyaardappelen met tomaatblokjes

Omelet soubise (ajuin en weense worstjes)

Donderdag

21

Mei

 

Pastinaaksoep

Vleesbrood zoetzuur met noorderkrieken

Prinsessen met ajuin en peterselie

Landelijk gebakken aardappelen

Port salut kaas

Vrijdag

22

Mei

 

Tomatensoep

Gebakken pangasius met remoulade

Witloofslaatje met veldsla en gribichesaus

Frietjes

Gehakt

Zaterdag

23

Mei

 

 Spinaziesoep

Herdersgebraad met crème de Dijon en ajuinringen

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Bruine jagersworst

Zondag

24

Mei

PINKSTEREN

Velouté van krab met jonge uitjes

Rode wijn

Gebraisseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus

Jonagold appeltje met honing

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuin en tafelbroodjes