Menu van 25 mei tot 31 mei 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

Mei

 Pinkstermaandag

 Soep van boschampignons

Proscuittoham in zeezout met witte druiven in roomsaus

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Krielaardappelen met pijpajuin

Lentepaté met appel

Dinsdag

26

Mei

 

 Komkommersoep

Ardeense burger met poulettesaus

Rabarbercompote

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals kalfsbrood

Woensdag

27

Mei

 

 Wortelsoep

Rundstong in getomateerde madeira  met champignons

Erwtjes op vlaamse wijze

Kookaardappelen  –  Puree

Kipsalade met ananas en kerrie

Donderdag

28

Mei

 

St. Germainsoep

Koude schotel met americain preparé

Frisse cruditeiten in mosterddressing

Frietjes

Museau van varken op de wijze van Lyon

Vrijdag

29

Mei

 

Juliennesoep

Gebakken filet meunière met lichtzure zurkelsaus

Bladspinazie in de room

Karnemelkpuree met bruine boter

Versierde krab met mandarijn

Zaterdag

30

Mei

 

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met preireepjes, groene selder en wortel in een witte velouté

Kookaardappelen  –  Puree

Gegrild spek

Zondag

31

Mei

Broccoliroomsoep

Varkenswangen ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Krokant gebakken witloof

Dennenaardappelen

Kaas Passendaele prelude met sandwiches