Menu van 10 tot 16 november

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

10

November

Wortelsoep

Gebakken rosbief met romige ricottakaas

Schorseneren met peterselie en citroen

Bieslookpuree

Kippenwitmet tuinkruiden

Dinsdag

11

November

wapenstilstand

Courgette-komkommercrème

rode wijn

Varkenshaasje ‘Vallée  d’Auge’

Feestelijk groentenboeket

Verse kroketten

Verse zalmsalade

met sandwiches

Woensdag

12

November

Cressoncrème

Gebakken lamsburger met citroentijm

 Witte boontjes in verse tomatensaus

Aiolipuree

Hoofdvlees

met mosterd

Donderdag

13

November

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met preireepjes,

groene selder en wortel in blanke bouillon

Rijst

laagbouw : Verloren brood met bruine suiker

hoogbouw : Champignonworst

Vrijdag

14

November

Bloemkoolsoep

Gebakken pangasius met witte asperges

Bladspinazie in de room

Zwitserse puree met gemalen kaas

laagbouw : Champignonworst

hoogbouw :Verloren brood met bruine suiker

Zaterdag

15

November

Preisoep

Ardeens gebraad met honing-portosaus

Lauwe perziken

Kookaardappelen  –  Puree

Gegrild spek

Zondag

16

November

 

Aspergeroomsoep

Rundstong in getomateerde madeira

met champignons

Prinsessen met peterselie en ajuin

Noisette-aardappelen

Beemsterkaas

met suikerbrood