Menu van 17 tot 23 november

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

17

November

Tomatensoep

Gebakken kaasburger met dragonsaus

Mini spruitjes met spek

Landelijk gesauteerde aardappelen

Pilchards
in tomatensaus

Dinsdag

18

November

Franse peultjessoep

Rundergoulash met kriekbier en speculaas

Appelcompote

Krieltjes met tuinkruiden

Versierde vleessalade

met tomaten

Woensdag

19

November

Parmentiersoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Kaas

‘franse brie’

Donderdag

20

November

Preisoep

Kippebouten met mandarijn, sinaassap

en cointreau

Kruditeitenslaatje met rode biet en vinaigrette

Frietjes

Honingham

gevuld met

knolselder

Vrijdag

21

November

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken victoriabaars ‘dugleré’

(tomaat, sjalot, kervel, witte wijn)

Bloemkoolroosjes in hoeveboter

Karnemelkstovers met noisetteboter

Gebakken

bloedworst

Zaterdag

22

November

Kippensoep

Cordon bleu met mirabellen en cognac

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Provençaals

vleesbrood

Zondag

23

November

 

Crecyroomsoep

Orloffgebraad met bacon, goudakaas

en champignonroomsaus

Krokant gebakken provençaalse groenten

Kroketten

Hazepaté

met tafelbroodjes