Menu van 24 tot 30 november

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

24

November

St. Germainsoep met korstjes

Rosbief met romige kruidenkaas

Wortelblokjes met ajuin en peterselie

Kruidige luciferaardappelen

Omeletnatuur

Dinsdag

25

November

Paprikasoep

Herdersgebraad met rozemarijn en forestièresaus

Groene kool met spekjes

Landelijk gebakken aardappelen

Versierde

zalmsalade

Woensdag

26

November

Kerrie-kokossoep

Ossobucco van kip met rode pesto en tomatenfondue

Erwtjes op vlaamse wijze

Pasta conchiglie

Leverworst

Donderdag

27

November

Tomatensoep

Gegratineerde winterse ovenschotel met prei en gehakt

onder aardappeldeksel

Hoogbouw : versierd slaatje met kip

Laagbouw : croque Hawai

Vrijdag

28

November

Groene seldersoep

Gebakken rode zalm, geparfumeerd met verse koriander en kerstomaat

Herfstgroenten in lookjus

Frietjes

Hoogbouw : croque Hawai

Laagbouw : versierd slaatje met kip

Zaterdag

29

November

Wortelsoep

Kalkoenpavet met ricottakaas en basilicum

Krokant gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Americain
preparé

Zondag

30

November

 

Aspergeroomsoep

Hertenkalf met honing, balsamico en mango

Lauw peertje met veenbessen

Kroketten

Franse kazen

met

mini ovenkoeken