Menu van 22 tot 28 december

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

22

December

Kerrie-kokos-soep

Slavinken met honing en mirabellen

Rode kool met appeltjes

Soubisepuree met gebruinde ui

Omelet met spekjes

Dinsdag

23

December

Courgettesoep

Varkensstoofvlees ‘Montmerency’

(met peperkoek en rode bessen)

Fijne boontjes met peterselie

Aardappelen met peterselieboter

Champignonworst

Woensdag

24

December

kerstavond

Kippencrème met vermicelli

Belegde broodjes

Apero met knabbelkoekjes

Pompoencrèmesoep met gember

Witte wijn

Ballotine van vis met snippers groene appel en waterkers in een sausje met cider en zure room, vergezeld van een minibroodje

Buche praline crème au beurre

Donderdag

25

December

kerstdag

Bretoense vissoep

Rode wijn

Feestelijke kerstkalkoen gevuld met veenbessen en peperkoek in een sausje ‘Fine Champagne’

Geurig kerstappeltje en parijse champignons

Verse kroketten

Crème caramel beurre salé

Wildpaté met ajuinconfit en sandwiches

Vrijdag

26

December

Aspergeroomsoep

Gebakken rode zalm met Dieppoisesaus

(garnalen, champignons, citroen)

Romige wortelpuree met rozemarijn

Filet d’ Anvers

Zaterdag

27

December

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Americain preparé

Zondag

28

December

 

Spinaziesoep Florentine

Varkenswangetjes gemarineerd in bruine leffe met speculoos

Lauwe peertjes

Aardappelnootjes

Kaas ‘port salut’ met suikerbrood