Menu van 29 december tot 4 januari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

December

Dubarrysoep

Herdersgebraad met zachte roquefort

Minispruitjes met spek

Rozemarijnaardappelen

Kalfskop in madeirasaus

Dinsdag

30

December

Preisoep

Gehaktballetjes in madeira met champignons

Wortelblokjes & erwtjes

Pasta

Slaatje met weense worstjes, aardappel en ei

Woensdag

31

December

oudejaarsavond

Tomatensoep

Belegde broodjes

Sprakelend aperitief met knabbelkoekjes

Zuid-Afrikaanse paprikasoep

Witte wijn

Noordzeepannetje met mascarponesaus en gandareepjes. Wintergroentjes en feestelijke aardappelen

Taartje van oud naar nieuw

Donderdag

1

Januari

nieuwjaar

Kreeftenroomsoep

Rode wijn

Feestelijke parelhoen ‘grand veneur’ met wildsaus en mango

Zoete peertjes en kleurige groententimbaal

Pom-pin kroketjes

Tiramisu

namiddag : Nieuwjaars koffie met lukken en ‘n druppel

Gevuld feestvarken met hotdogbroodjes

Vrijdag

2

Januari

Chickensoep

Filet meunière met witte wijn hollandaisesaus

Wortel, prei, knolselder en courgette in looksaus

Zwitserse puree met gemalen kaas

Meesterlycke honingham

Zaterdag

3

Januari

St. Germainsoep

Gepaneerde schnitzel met graanmosterd

Schorseneren met citroen en persil

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas ‘supreme coeur de Lyon’

Zondag

4

Januari

 

Aspergecrème

Gebraisseerde kalkoenborst met cognac en mirabellen

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Aardappelnootjes

Zalmsalade met sandwiches