Menu van 5 tot 11 januari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

5

Januari

Preisoep

Casselerrib op Bretoense wijze  (appel, tomaat, look, dragon)

Verse rode kool met appeltjes

Aardappelen met peterselieboter

Kippenwit met tuinkruiden

Dinsdag

6

Januari

Tomatensoep

Gebakken worst met gebruinde uiringen

Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel

Gegratineerde macaroni met kaas en hesp

Woensdag

7

Januari

Knolseldersoep

Gemarineerde kippenescaloppe met zongedroogde tomaten en ricotta

Rauw groentenslaatje met vinaigrette

Frietjes

Krabsalade met perzik

Donderdag

8

Januari

Kervelsoep

Kalfsblanket op mediterrane wijze (rozemarijn, look, sjalot, champignons)

Erwtjes met ajuin

Rijst

Omelet natuur

Vrijdag

9

Januari

Wortelsoep

Gebakken victoriabaars met venkelroomsaus en pernod

Bladspinazie in de room

Karnemelkpuree met noisetteboter

Parijzerworst

Zaterdag

10

Januari

Witloofsoep

Coq-au-vin met rode wijn, zilveruitjes en spek

Wortelblokjes met tijm

Soubisepuree

Peperbacon

Zondag

11

Januari

 

Pompoencrème

Gebakken rosbief met franse kruidenkaas

Krokant gesauteerd witloof

Kroketten

Kaas Chimay klassiek met suikerbrood