Menu van 19 tot 25 januari 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

Januari

Spinaziesoep ‘florentie’

Rosbief ‘quattro formaggi’

Gebakken bloemkoolroosjes in hoeveboter

Gratin Dauphinois

Fishstick met remoulade

Dinsdag

20

Januari

Champignonsoep

Cordon bleu met cognac en mirabellen

Mini spruitjes met spek

Aioliepuree met olijfolie en zongedroogde tomaten

Gegrild spek

Woensdag

21

Januari

Preisoep

Gebraisseerde prosciuttoham met zeezout, balsamicojus en port

Lauwe peertjes

Landelijk gebakken kriektjes

Leverworst

Donderdag

22

Januari

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met preireepjes, groene selder en wortel in blanke velouté

Frietjes

Omelet natuur

Vrijdag

23

Januari

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken rode zalm met romige cresson

Krokant gestoofd witloof

Aardappelen met hoeveboter en verse koriander

Versierde vleessalade met perzik

Zaterdag

24

Januari

Pompoensoep

Boomstammetjes met piccalilly

Witte bonen in verse tomatensaus

Kookaardappelen –  Puree

Américain preparé

Zondag

25

Januari

 

Broccolicrème

Rundstong met boschampignons en madeirasaus

Wortelblokjes met ajuintjes

Duchesse-aardappelen

Franse kazen met sandwiches